Vaata ka:Koostööpartnerid:

Jalgratas Author Kinetic ASL

Soovita sõbrale Soovita sõbrale

Väga heas korras naistele mõeldud jalratas! Kriimud peaaegu et puuduvad! Raami suurus 16.

* Kahvel RST Gila TnL oil, lock out (80 mm)
* Käiguvahetaja SHIMANO Deore normal
* Pidurid TEKTRO M530
* Kummid AUTHOR PANARACER Silk Road 26" x 2.00"

Lühend ASL märgib AUTHOR SPORT LADY kontseptsiooni, mis järgib täielikult naisterahva anatoomiat ning rahuldab ootusi disaini ja varustuse osas, mis peegeldavad hetke moetrende. ASL kontseptsioon pakub lisaks ratta lisavarustust ja riietust, mis on eksklusiivselt disainitud spordile orienteeritud naisterahvale. Nüüd saate sõita veelgi kaugemale ja kiiremini.

Peamised ASL kontseptsiooni disaini ja osadele iseloomulikud jooned avalduvad kolmes suuruses pakutava raami puhul, mille geomeetria on loodud naisterahva jaoks. Esiamordi puhul kasutatakse pehmemaid vedrusid, samuti sportlikku geelist valmistatud sadulat, lühemat roolikaela, mille tõusunurk on kõrgem, kõvema kummiseguga käepidemeid kindlama haarde jaoks ning ideaalset juhtraua laiust naiste kitsamate õlgade jaoks.

Poehind umbes 7500EEKi

Vaata lisainfot Googlest...

Hind: 152,75 €
See toode on juba müüdud.

DSC_5270


Seda toodet on vaadatud 4 249 korda.