Samsung Gear S3 Frontier nutikell


Samsung Gear S3 Frontier nutikell

Toode on KASUTATUD, väga heas seisukorras.

Kaasas originaal karp, lisa S suurus rihm, laadimis dokk + laadija

Vaata lisainfot Googlest...

Eseme kood: #4832415

79 €

Toode on müüdud!

Vastupidav välimus, suurepärane funktsionaalsus

Kanna Gear S3 Frontieri ja ümbritse end aktiivse elustiiliga vabas õhus. See võib välja näha nagu esmaklassiline kell, kuid on piisavalt võimekas, et kaasa minna Sinu avastajaloomusega. Täiustatud omadused on integreeritud otse disaini, alates äärest ja klaasist kuni nupuni, tänu millele on Gear S3 Frontier kasutamine lihtne ja mugav.

Näitab alati kellaaega

Tänu "Always On" funktsioonile, mis näitab 1,3-tollisel Super AMOLED ekraanil alati kellaaega, näeb Gear S3 Frontier välja nagu päris kell. Gear S3 välimuse muutmiseks vaheta lihtsalt kella sihverplaati. Juba alla laetud 15 kujundust ja Gear App Store’is olemasolev valik muudavad nutikella väljanägemise vaid Sinu maitse küsimuseks. Igal sihverplaadil on oma ekraani "Always On" versioon.

Pöörlev äär

Vasta telefonikõnedele või keeldu neist, lülita alarmid välja, reguleeri helitugevust ja ekraani eredust. Sirvi rakendustest ja vaata e-kirju. Kõigeks selleks on vaja ainult äärt pöörata.

Hõlpsasti vahetatavad kellarihmad

Riietu pidulikult või argiselt - mine välja ja vali iga olukorra jaoks sobiv kellarihm. Kuna Gear S3 ühildub kõikide standardsete 22 mm laiuste kellarihmadega, ei ole valiku puudumine mingi vabandus.

Kõned otse randmelt

Kanna Gear S3 ja vabasta oma käed telefonist.* Sisseehitatud kõlar võimaldab helistada või kõnesid vastu võtta otse seadmelt. Peale selle saad kontrollida häälsõnumeid ja kuulda seatud alarme.

Sisseehitatud GPS

Mine jooksma, mängi golfi, mine jalgrattamatkale. Tänu sisseehitatud GPS-ile on Sinu käsutuses optimaalsed matkarajad, saad vaadata kaugust järgmise auguni griinil ja leida parimad söögikohad pärast mängu. Võid jätta oma telefoni koju või seljakotti.

Muusika liikvel olles

Pane Bluetoothiga peakomplekt pähe ja kuula oma lemmikmuusikat või naudi muusika voogedastust otse muusikaloendist. Tee trenni, anna matkale hoogu. Gear S3 mälumaht on 4 GB, mis tähendab, et saad oma muusika kaasa võtta telefoni raskuseta.

Aktiivselt ühendatud

Gear S3 kogub andmeid Sinu aktiivsuse kohta ja hoiab Sind õigel teel olenemata sellest, kas harrastad jooksmist või mägironimist. Peale selle hoiatab see õhurõhu muutustest, et teaksid ilmamuutuseks valmistuda.

Mitu päeva laadimata

Gear S3 kestab ühe laadimiskorraga kuni neli päeva.** Selle aku peab tõepoolest nii kaua vastu.

Vee- ja tolmukindel

Kanna Gear S3 iga ilmaga ja igas kohas. Selle kaitseklass on kaitseastmega IP68, mis tähendab, et see on tolmu- ja veekindel kuni 1,5 meetri sügavusele või kuni 30 minutit vee all.***

Üle 10 000 rakenduse

Rakendused, millele Sa loodad, rakendused, milleta Sa ei saa elada ja rakendused, mida soovid proovida. Nüüd on Sul juurdepääs nendele läbi randmel oleva Gear S3, et muuta oma elu lihtsamaks kui kunagi varem.